Soustředění v Luhačovicích

05.07.2009 23:59

Tradiční soustředění, které náš tým pořádá na začátku prázdnin, se z důvodu renovace hotelu v Jedovnicích přesunulo do lázeňského města Luhačovice. Do velice pěkného hotelu jsme přijeli ve složení: Matteo a Alessandro, Martina, Kamila, Jarek, Tomáš, Jirka, Katka, Sabina a Simona. S hotelem jsme byli nadmíru spokojeni a jídlo bylo také na jedničku. Tréninky byli 3x denně 1,5-2 hodiny. Mezi tréninky jsme mohli jít na spinning, nebo jít do tělocvičny trénovat na zkoušky, případně odpočívat u televize, kterou byl vybaven každý pokoj. Pokoj byl vybaven také luxusní koupelnou, kterou jsme ocenili po každém tréninku. Byla zde spousta zkušených trenérů a to: Dr. Martin Čulen, Ing. Jiří Boček, PaeDr. Michal Hrubý, Jaromír Musil, David Dvořák, Jozef Chocholáček, Emil Erben.

 

Všichni byli nadšeni tím, že nebyla ranní rozcvička, a proto jsme nemuseli vstávat moc brzy. Večerní tréninky byli zajímavé nejen tím, že byli nejkratší, ale také tím, že se dělili na dvě části. Rozdělili jsme se na dvě poloviny (na mladší a straší) a půl hodiny probíhalo v tělocvičně (atletika) a půl hodiny venku, kde jsme si pro zpříjemnění dne zahráli fotbal. Aby nám tento pobyt ještě zpříjemnili, byly pro nás na poslední večer tohoto soustředění připraveny kuželky.

 

Celý týden jsme se pečlivě připravovali na zkoušky technické vyspělosti, a ti kteří se na ně nepřipravovali, cvičili s Dr. Čulenem nejrůznější kata. Většina z nás se zkoušek účastnila a tak jsme se v neděli všichni sešli v tělocvičně a dopilovali to, co se ještě dalo zvládnout. Potom jsme si dali s ostatními rozcvičku. Po rozcvičce jsme se rozdělili a čekali, až si nás zkušební komise zavolá. Nejdříve šli na řadu Matteo, Alessandro, Tomáš a Katka, kteří se pokoušeli o 3.kyu (modré pásky), a s nimi i Martina a Kamila, které se pokoušeli o 6.kyu (žluté pásky s červenými konci). Aby nás pěkně napnuli, tak se komise rozhodla, že nám výsledky poví až po té, co docvičí i Sabina se Simonou, které dělaly zkoušky na 2.kyu (hnědé pásky). Všichni ze sebe vydali to nejlepší, co mohli. Postavili nás do jedné řady a my s velkými nervy čekali, jak to všechno dopadne. Zkušební komise rozhodla takto: Martina 6.kyu, Kamila se snažila, co mohla, ale na 6.kyu to ještě bohužel nestačilo. Alessandro 3.kyu, Matteo byl šikovný, ale na 3.kyu to ještě nebylo. Tomáš a Katka 3.kyu, Sabina se Simonou 2.kyu.

 

Všem úspěšným moc gratulujeme – Ti neúspěšní to mohou zkusit příště a určitě jim to vyjde.

 

 

Zapsala: Simona Forstová

 

Poznámka webmastera: Fotogalerie bude snad taky již brzy dostupná.

Kontakt

Taro kan, z.s. Rygle 23
644 00 Brno
(+420) 605 226 613

Vyhledávání